Praktisk info

Noget du undrer dig over?
Find svaret lige her

Kan du ikke kan finde svar her, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål angående behandlingerne, bookingsystemet eller noget helt tredje.

Jeg bestræber mig på at besvare alle mails, opkald og sms’er alle hverdage inden for tidsrummet 08:00 – 15:00.

Førstegangsbehandling er for dig, som ikke har været til behandling hos mig før. Første gang du kommer hos Naver Fysioterapi, bruger vi først tid på en grundig samtale om dig og din problematik. Derefter undersøger vi dig for til sidst at lægge en plan og opstarte behandlingen.

Opfølgende behandling er for dig, som har været til behandling hos mig før. Her arbejder vi videre på den plan, vi lagde første gang.

Lang behandling er for dig, som har været til behandling hos mig før. Har du mange forskellige ting, som vi skal arbejde på, kan det være nødvendigt med en lang behandling for at nå godt rundt om det hele.

BEMÆRK! I den tid, der er afsat til behandling, indgår samtale, undersøgelse, behandling, af-/og påklædning samt journalskrivning. Du kan derfor ikke forvente at vi aktivt bruger alle de minutter, der er afsat til dig på briksen.

Førstegangsbehandling: 650 kr. for 60 min.

Opfølgende behandling: 550 kr. for 40 min.

Lang behandling: 650 kr. for 60 min.

Hvis din sundhedsforsikring dækker fysioterapi uden henvisning, kan du få betalt en del af din behandling hos Naver Fysioterapi. Medbring din bevilling fra sundhedsforsikringen til behandlingen.

Ja, du kan godt få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” på alle behandlingstyper.

Du kan læse mere om taksterne her.

Afbud skal ske senest 24 timer før din behandling ellers opkræves fuldt gebyr. Afbud kan ske via mail, opkald eller sms.

Afbud skal ske senest 24 timer før din behandling ellers opkræves fuldt gebyr. Afbud kan ske via mail, opkald eller sms.

Du kan se Naver Fysioterapis persondatapolitik her.

Der er desuden indgået en databehandleraftale med IT-leverandøren easyme, som lever op til lovgivningen angående persondata.

Du er i trygge hænder

Nogle spørgsmål?


  Opkald og sms'er

  +45 53 80 28 60

  E-mail

  info@naverfys.dk

  E-mail og telefontider

  Hverdage 08:00 – 15:00

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Hun får mine varmeste anbefalinger!

  Sophies blik for, hvoran hele kroppen hænger sammen og hendes kombination af fysioterapeutisk behandling, osteopati og imødekommende personlighed gør hver behandling yderst virkningsfuld og en fornøjelse.
  Louise H.
  via Facebook

  ★★★★★

  Sophie kan sit kram

  Jeg har været hos en del andre fysioterapeuter og behandlere gennem mit liv, men først efter en række behandlinger her, har jeg fået resultater jeg ikke turde regne med.
  Henriette
  via Facebook

  ★★★★★

  Følte mig utrolig tryg fra første behandling

  Jeg er begyndt hos Sophie efter jeg har været hos 2 andre fysioterapeuter. Har nu været 4 gange til behandling og det har hjulpet rigtig meget.
  Louise T.
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Professionel behandling med fokus på min situation og problemer

  Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke forskel og kan kun anbefale Naver Fysioterapi til andre !! 😛
  Jens
  via Google