Du kan her booke en tid til din opfølgende behandling hos Naver Fysioterapi

Opfølgende behandling

Autoriseret fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole

En opfølgende behandling er for dig, som har været til behandling hos mig før

Her arbejder vi videre på den plan, vi lagde første gang. Vi starter altid den opfølgende behandling med at tage en kort snak om, hvordan det går, og om der er noget nyt siden sidst.

Med baggrund i vores samtale og den forrige konsultation foretager vi en kort undersøgelse, for at vurdere om der er fremskridt i behandlingen, og om der skulle være opstået noget nyt siden sidst. På den måde er det muligt løbende at justere behandlingen, for at få det bedst mulige ud af den.

Hvis du har behov for det eller er i tvivl om udførslen af øvelserne, som du evt. fik ved forrige behandling, gennemgår vi selvfølgelig også det.

Skulle du have nogle spørgsmål angående en opfølgende behandling, er du mere en velkommen til at kontakte mig.
Jeg ser frem til at hjælpe dig!

Bemærk venligst at i den tid, der er afsat til behandling, indgår samtale, undersøgelse, behandling, af-/og påklædning samt journalskrivning. Du kan derfor ikke forvente at vi aktivt bruger alle de minutter, der er afsat til dig på briksen. Ved den opfølgende behandling ligger den samlet pris på 550 kr.

Om den opfølgende behandling

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Hun får mine varmeste anbefalinger!

Sophies blik for, hvoran hele kroppen hænger sammen og hendes kombination af fysioterapeutisk behandling, osteopati og imødekommende personlighed gør hver behandling yderst virkningsfuld og en fornøjelse.
Louise H.
via Facebook

★★★★★

Sophie kan sit kram

Jeg har været hos en del andre fysioterapeuter og behandlere gennem mit liv, men først efter en række behandlinger her, har jeg fået resultater jeg ikke turde regne med.
Henriette
via Facebook

★★★★★

Følte mig utrolig tryg fra første behandling

Jeg er begyndt hos Sophie efter jeg har været hos 2 andre fysioterapeuter. Har nu været 4 gange til behandling og det har hjulpet rigtig meget.
Louise T.
via Facebook
Google

★★★★★

Professionel behandling med fokus på min situation og problemer

Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke forskel og kan kun anbefale Naver Fysioterapi til andre !! 😛
Jens
via Google