Velkommen hos

Sophie Münnecke Naver

Autoriseret fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole

Jeg er autoriseret fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. For hele tiden at blive klogere er jeg ved at læse Master of Science in Osteopathy på den internationale skole IAO. Igennem osteopatien anskues kroppen som en helhed, hvor alle kroppens systemer påvirker hinanden. Derfor kan et problem nemt stamme fra et andet sted i din krop, hvor der måske er en ubalance.

Gennem inspiration fra osteopatisk undersøgelse og behandlingsteknikker kan vi derfor bedre komme frem til årsagen bag dit problem og behandle årsagen og ikke kun symptomet. For at kunne give den bedste behandling til dig går jeg op i, at der er tid til dig, og at du føler dig hørt. Derved håber jeg på at skabe trygge rammer omkring dig og din behandling samt at opnå de bedste resultater. Det er min fornemste opgave, at du får det bedre. Derfor er jeg selvfølgelig engageret i dig samt i at finde frem til løsningen på netop din problematik. Jeg har især masser af erfaring og stor passion for sports- og erhvervsskader samt graviditetsrelaterede problemer.

Du er i trygge hænder

Nogle spørgsmål?


  Jeg gør plads til tid og nærvær

  Jeg går op i, at der er tid til dig, og at du føler dig hørt. Derved stræber jeg efter at skabe trygge rammer omkring dig og din behandling samt at opnå de bedste resultater.

  Jeg engagerer mig i alle mine patienter

  Det er min fornemste opgave, at du får det bedre. Derfor er jeg selvfølgelig engageret i dig samt at finde frem til løsningen på netop din problematik

  Jeg fokuserer på faglighed og viden

  For at sikre den bedst mulige behandling er det vigtigt at have det faglige på plads. Derfor sørger jeg for at videreuddannne mig og hele tiden opdatere eksisterende viden.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Hun får mine varmeste anbefalinger!

  Sophies blik for, hvoran hele kroppen hænger sammen og hendes kombination af fysioterapeutisk behandling, osteopati og imødekommende personlighed gør hver behandling yderst virkningsfuld og en fornøjelse.
  Louise H.
  via Facebook

  ★★★★★

  Sophie kan sit kram

  Jeg har været hos en del andre fysioterapeuter og behandlere gennem mit liv, men først efter en række behandlinger her, har jeg fået resultater jeg ikke turde regne med.
  Henriette
  via Facebook

  ★★★★★

  Følte mig utrolig tryg fra første behandling

  Jeg er begyndt hos Sophie efter jeg har været hos 2 andre fysioterapeuter. Har nu været 4 gange til behandling og det har hjulpet rigtig meget.
  Louise T.
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Professionel behandling med fokus på min situation og problemer

  Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke forskel og kan kun anbefale Naver Fysioterapi til andre !! 😛
  Jens
  via Google