Fysioterapi på Nørrebro

Naver Fysioterapi er en lokal fysioterapi på Nørrebro. Jeg er autoriseret fysioterapeut og osteopatstuderende med erfaring og ekspertise i erhvervsskader, idrætsfysioterapi og fysioterapi for gravide

Velkommen hos

Sophie Münnecke Naver

Autoriseret fysioterapeut på Nørrebro

Her hos Naver Fysioterapi på Nørrebro vil du møde mig, Sophie Münnecke Naver, som er en super engageret fysioterapeut med fokus på, at skabe trygge rammer og gode resultater for dig. Jeg er autoriseret fysioterapeut, som er uddannet fra Københavns Professionshøjskole.

Jeg tilbyder 3 forskellige former for fysioterapi behandling, hvilket du kan læse mere om her forneden.

Førstegangs- behandling

Samlet pris: 650 kr.

Opfølgende behandling

Samlet pris: 550 kr.

Lang
behandling

Samlet pris: 650 kr.

Du er i trygge hænder

Nogle spørgsmål?


  Placeret på Nørrebro

  Hejrevej 30, 3. sal - København NV

  Sygeforsikringen "danmark"

  Alle behandlinger er dækket

  Dækket af sundhedsforsikring

  Fysioterapi uden henvisning

  Jeg er autoriseret fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.

  For hele tiden at blive klogere er jeg ved at læse Master of Science in Osteopathy på den internationale skole IAO.

  Igennem osteopatien anskues kroppen som en helhed, hvor alle kroppens systemer påvirker hinanden. Derfor kan et problem nemt stamme fra et andet sted i din krop, hvor der måske er en ubalance.

  Læs mere om priser og behandlinger her

  Om Naver Fysioterapi

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Hun får mine varmeste anbefalinger!

  Sophies blik for, hvoran hele kroppen hænger sammen og hendes kombination af fysioterapeutisk behandling, osteopati og imødekommende personlighed gør hver behandling yderst virkningsfuld og en fornøjelse.
  Louise H.
  via Facebook

  ★★★★★

  Sophie kan sit kram

  Jeg har været hos en del andre fysioterapeuter og behandlere gennem mit liv, men først efter en række behandlinger her, har jeg fået resultater jeg ikke turde regne med.
  Henriette
  via Facebook

  ★★★★★

  Følte mig utrolig tryg fra første behandling

  Jeg er begyndt hos Sophie efter jeg har været hos 2 andre fysioterapeuter. Har nu været 4 gange til behandling og det har hjulpet rigtig meget.
  Louise T.
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Professionel behandling med fokus på min situation og problemer

  Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke forskel og kan kun anbefale Naver Fysioterapi til andre !! 😛
  Jens
  via Google

  Lokal fysioterapi Nørrebro

  Som autoriseret fysioterapeut og osteopatstuderende stræber jeg efter, at give dig en behandling med fokus på nærvær, hvor dine behov kommer i første række. Ved en behandling hos mig, er du med garanti sikker på, at du altid bliver hørt. Jeg lægger en stor dyd i at skabe trygge rammer omkring dig og din behandling samt, at skabe de bedste resultater for dig.

  For at sikre dig den bedst mulige behandling er det vigtigt at have det faglige på plads. Derfor videreuddanner jeg mig løbende, og hele tiden holder mig opdateret med de bedste og nyeste teknikker. Jeg har især masser af erfaring og stor passion for sports- og erhvervsskader samt graviditetsrelaterede problemer.

  Naver Fysioterapi har lokation på: Hejrevej 30, 3. sal, København NV, hvor jeg altid står klar til at hjælpe dig med dine problemer. Har du nogle spørgsmål omkring mine behandlinger, eller hvad jeg kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte mig! Kontakt mig på mail: info@naverfys.dk, telefon: 53 80 28 60 eller udfyld kontaktformularen.