Du kan her booke en tid til din førstegangsbehandling hos Naver Fysioterapi

Førstegangsbehandling

Autoriseret fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole

En førstegangsbehandling er for dig, som ikke har været til behandling hos mig før.

Første gang du kommer hos Naver Fysioterapi, bruger vi først tid på en grundig samtale om dig og din problematik – herunder nuværende symptomer, tidligere skader og din generelle sundhed.

Derefter undersøger vi hele din krop med fokus på samtalen og på din problematik, for bedst muligt at finde frem til årsagen. Første gang starter vi desuden behandlingen op på baggrund af samtalen og undersøgelsen, og du vil blive vejledt i, hvordan du skal forholde dig til dine symptomer i hverdagen.

Undervejs vil du få information om, hvad jeg tænker om din problematik, så du får et godt indblik i hvorfor du har de symptomer, som du har. Desuden er du mere end velkommen til at spørge ind undervejs, hvis der er noget, som du undrer dig over.

Skulle du have nogle spørgsmål angående en førstegangsbehandling, er du mere en velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at hjælpe dig!

Bemærk venligst at i den tid, der er afsat til behandling, indgår samtale, undersøgelse, behandling, af-/og påklædning samt journalskrivning. Du kan derfor ikke forvente at vi aktivt bruger alle de minutter, der er afsat til dig på briksen.

Førstegangsbehandlingen ligger på en samlet pris på 650 kr.

Om førstegangsbehandlingen

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Hun får mine varmeste anbefalinger!

Sophies blik for, hvoran hele kroppen hænger sammen og hendes kombination af fysioterapeutisk behandling, osteopati og imødekommende personlighed gør hver behandling yderst virkningsfuld og en fornøjelse.
Louise H.
via Facebook

★★★★★

Sophie kan sit kram

Jeg har været hos en del andre fysioterapeuter og behandlere gennem mit liv, men først efter en række behandlinger her, har jeg fået resultater jeg ikke turde regne med.
Henriette
via Facebook

★★★★★

Følte mig utrolig tryg fra første behandling

Jeg er begyndt hos Sophie efter jeg har været hos 2 andre fysioterapeuter. Har nu været 4 gange til behandling og det har hjulpet rigtig meget.
Louise T.
via Facebook
Google

★★★★★

Professionel behandling med fokus på min situation og problemer

Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke forskel og kan kun anbefale Naver Fysioterapi til andre !! 😛
Jens
via Google